Keskustelu

RaaPiHienosti järjestetty tapahtuma19.11.2017 20:44
Olipas Raahessa hienosti järjestetty tapahtuma, naisten 3-div. turnaus. Ei tietoakaan entisaikojen ankeasta tunnelmasta. Kiitokset järjestäjille, varmasti vaatinut monen ihmisen pinnistelyt saada aikaan noinkin hieno tapahtuma.

RaaPoRe: Hienosti järjestetty tapahtuma27.11.2017 10:41
Onnea ja menestystä!

Annukka VirnesRe: Hienosti järjestetty tapahtuma27.11.2017 13:23
Osoittaa kyllä kirjoittajan lapsellisuuden ja erittäin huonon itsetunnon, että tänne pitää tulla tuommoista kirjoittamaan.

EihyvääpäivääRe: Hienosti järjestetty tapahtuma29.11.2017 23:21
Pitäisikö Raapon päättäjien mennä HIEMAN katsomaan peilin eteen, että missä on mennyt vikaan, kun tällainen joukkokato on käynyt viime kauden jälkeen?

RaaPoRe: Hienosti järjestetty tapahtuma30.11.2017 11:43
Miksi kannat huolta RaaPo;sta?

Jos et tiennyt, niin tähän saakka pelaajat ovat kokonaisina joukkueina siirtyneet pitkin Suomea seurasta toiseen. Tampereen seudulta löytyy eniten esimerkkejä.

Erilaisia houkuttimia käytetään.

Siksi liitto onkin antanut suosituksen asiaa silmällä pitäen. Jatkossa siitä varmaan tulee sääntö.

Emme tavoittele ilmaista, vapaaehtoista ja vähän arvostettua työtä kynsin hampain. Jos joukkue/pelaaja ei halua meillä pelata, voi siirtyä muualle.

Olemme saaneet pyytämättä palautetta, että toimenpiteestä annettiin väärä kuva ja siksi kaikki oikeudenmukaiset ihmiset eivät halunneet tulla mukaan.

On monia asioita, jotka eivät näy julkisuudessa, eikä niitä tuoda julkisuuteen. Totuus on usein kuviteltua uskomattomampi,

Nukkuisit yöllä etkä surisi RaaPo:n asioita, kun emme mekään.

RaaPoRe: Hienosti järjestetty tapahtuma30.11.2017 15:52
Tulikohan tuo ensimmäinenkin viesti väärään paikkaan? Täällä kiitellään.

Minä täällä heiRe: Hienosti järjestetty tapahtuma2.12.2017 7:56
Totta puhut, että totuus on monesti uskomattomampi. Ainakin teidän osalta. Naurettavaa, että jopa junioritasolla kynsin hampain pidetään kiinni pelaajista, jotka haluavat siirtyä eri seuraan tai lopettaa. Joko ei anneta siirto-oikeutta, muka maksamattomien asioiden takia tai muuten tehdään asiat mahdottoman hankalaksi.

Eikö pääasia ole että niin aikuiset kuin junnut saavat pelata siellä missä itse haluavat, ilman että asioista tehdään TAHALLEEN mahdollisimman vaikeita??!?

Ja mitä maksuihin tulee, niin olisitte hommanneet sponsoreita. Muka "pienituloisten" asialla, jos naapuriseurassa maksut puolet mitä teillä niin voivoi.


Olen edellisen kanssa samaa mieltä, peilin eteen katsomaan missä on mennyt vikaan.

RaaPoRe: Hienosti järjestetty tapahtuma2.12.2017 9:12
Et näytä tietävän asiasta mitään, mutta kuten sanottua, asiaa ei revitellä julkisuudessa.

Sama katkera tyyppi jauhaa edelleen.

Mitä sinulla on näitä meidän vapaaehtoisia vastaan? Jäitkö velkaa seuralle vai mikä sisälläsi velloo?

Meillä olisi mahdollisuus poistaa jokainen viestisi, mutta haluamme lukijoiden näkevän millä tasolla liikut. Otappa yhteyttä niin kerrotaan yksityisesti millä tavoin lapsia yritettiin värvätä toiseen seuraan. Kerromme samalla niistä valheista joita värvääjien toimesta esitettiin.

RaaPoRe: Hienosti järjestetty tapahtuma2.12.2017 9:14
Salibandyliitossa on sellaiset säännöt, että pelaajalla ei saa olla velkoja seuralle josta siirtyy.

Suosittelemme tutustumista asiaan!

Annukka VirnesRe: Hienosti järjestetty tapahtuma2.12.2017 11:13
Kannattaa ottaa huomioon näitä tarinoita kirjoitellessa, että antaa itsestään kohtuullisen hölmön kuvan, jos ei ihan oikeasti tiedä miten asiat on menneet.
"Hankkikaa sponsoreita", tuttu lause ympäri Suomen. Se tulee aina niiden henkilöiden suusta, jotka eivät näe toiminnan laajempaa kuvaa tai niiden, jotka ovat juuri aloittaneet innokkaana taustatyöntekijänä.
Matkailu avartaa ja kokemusta karttuu!Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: