Sarjakauden päätös

31.05.2016

Olen tähän saakka puolustanut paikallislehteä, kun jotkut ovat kertoneet kuinka lehti ei pyri olemaan tasapuolinen lukijoilleen.

Nyt täytyy sanoa että minustakin näyttää siltä!

Seura piti kauden päättäjäisiään kuiden vaihteessa maanantaina. Kirjoittelin jutun muutaman päivän aikana, kun sain kaikkien palkittavien nimet tietooni ja lähetin samalla viikolla päätoimittajalle. Tarkistin että juttu lähti. 

Jos toimittaja on poissa tulee automaattivastaus ja kehoitus laittaa viesti jollekin toiselle. Ei tullut. Etsin juttua lehdestä....ei löytynyt. Kyselin perään ja sain vastauksen:

Hei, kiitos, tuli perille ja olisi pitänyt olla jo lehdessä. Kyselen perään.

Ei ollut juttua edelleenkään. Taas kyselin ja sain vastauksen:

Hei, kiitos viestistä. Olin alkuviikon poissa töistä, joten tämä on jäänyt vielä purkamatta. Koska tilaisuus oli?
Tietysti vastasin. Sain taas vastauksen että juttu olisi pitänyt olla parissa päivässä. 
Kokemuksesta lehden lukijana voin sanoa, että vanhempiakin juttuja löytyy.
Mitä tulee lehden muihin juttuihin; täysin merkityksettömiä muilta uutistomistoilta lainattuja juttuja löytyi joka lehdestä. Eräästä urheilijasta oli juttu koko kaudesta jne. 
 

Julkaisen jutun tässä ja harmittelen pelaajien puolesta. Olisitte ansainneet päästä esille!

RaaPo:n salibandyn sarjakauden päätöstilaisuus maanantaina aloitettiin huoltajien info-tilaisuudella, jossa pohdittiin yhdessä jo tulevaa kautta.
Pelaajamäärien kasvun myötä päätettiin muodostaa useampi juniorijoukkue ja pelaajapolun päässä ovat aikuisjoukkueet sekä senioreille tarjotaan myös pelaamisen mahdollisuus.
Junioritoiminnan pääperiaatteena on opettaa lapselle ja nuorelle liikunnallisia, motorisia taitoja, terveellistä elämäntapaa ja ryhmässä toimimisen sosiaalisia taitoja. 
Askelmerkeiksi on valmistunut jokaiselle pelaajalle seuratoiminnan käsikirja.
Puheenjohtaja Jani Redkinin johdolla käydyn keskustelun lisäksi joukkueet palkitsivat pelaajiaan.  
F-junioreiden erikoispalkinnot menivät Arttu Träffille kehittyneimpänä pelaajana, taistelijapalkinto Eemil Ojalalle, monipuolisimman pelaajan palkinto Joel Kallioiselle, reilun pelaajan palkinto Niko Kanaselle ja harjoittelijan palkinto Jimi Leppäselle.
D-juniorien palkinnoista kauden hyökkääjäpalkinnon sai Juuso Tornberg, puolustaja Rami Kuusirati, kauden joukkuepelaaja Joonas Hämäläinen, monipuolisimman pelaajan palkinto jaettiin Rasmus Kalliolle, treenaajan palkinto Matias Valppaalle, luottopelaajan palkinto Jaakko Kauppilalle, taistelijapalkinto Tatu Satokankaalle ja kehittyneimmän pelaajan palkinto Roope Wahlmanille. 
C-juniorijoukkue palkitsi kolme pelaajaansa; Simo Kivijärven, Tomi Härkösen ja Eetu Kallelan. 
Salibandykerho oli jo aiemmin lopettanut kautensa.
Naisten vuoden kehittynein on puolustaja Johanna Joki. Joukkuepelaaja niin kentällä kuin ulkopuolellakin ja kentällä lisäksi varmaa ja hyvännäköistä suorittamista, palkinto Suvi Korhoselle sekä parhaan pelaajan palkinto Emmi Erikkilälle, joka on ollut motivoitunut harjoittelija, kehittynyt pitkin harppauksin ja oli joukkueensa paras tehopisteissä sekä taitava alivoimaspesialisti. 
Miesten joukkueen parhaaksi pelaajaksi tunnustettiin puolustaja Ari Joki, kehittyneimmäksi Henri Jäälinoja, sisupelaajan palkinto jaettiin Ville Poutiaiselle. 
Seuran junioripelaajapalkinnon pokkasi Eetu Kallela. 
Seurapelaajapalkinto meni ansaitusti Ville Poutiaiselle ja vaikka oli välillä loukkaantumisen seurauksena "paikattavana", hän kuntoutti itsensä peleihin. Lisäksi hän osallistui kiitettävästi seuran talkoisiin. 
Vuoden valmentaja johdatti kaksi joukkuetta lohkojensa kärkeen ja miehet veivät lohkovoitonkin. Valmentajapalkinto näillä ansioilla Jonne Melantielle. 
Ritva Liisa Virnes
**********

 
31.05.2017Kannanotto
31.05.2016Sarjakauden päätös
01.08.2015Talkoita